Тенисът е спорт, който набира все по-голяма популярност. Радвайки се

...
 Тенисът е спорт, който набира все по-голяма популярност. Радвайки се
Коментари Харесай

Докоснете се до спорта с тенис клуб „Септември 2006“

 Тенисът е спорт, който набира все по-голяма известност. Радвайки се на триумфите на нашите тенисисти доста деца желаят да се допрян до този спорт. И от ден на ден хора употребяват тениса, като средство за основаване на нови контакти в работата и отвън нея. Тенденцията на тениса в международен мащаб е той да става по-достъпен. гр. София предлага групови тренировки по тенис за всички възрасти. Нашето мото е „ Всеки може да се научи да играе тенис “. С дългогодишния си опит, сме намерили салдото сред методиката на Международната федерация по тенис и самостоятелните потребности на играчите. За да станете част от нашето огромно тенис семейство, Ви предлагаме следните възрастови групи:

Групи за деца до 10 год.

 Това е тенис за деца до 10 год., които играят на по-малки кортове и с по-меки топки. Това е способ, който оказва помощ на децата да се научат елементарно на вярна техника, до момента в който се забавляват по време на подготовка. Набляга се главно на двигателното развиване, като към се построяват тактиката и техниката на тениса.

Групи за деца от 11 до 17 год.

 Това е групата с максимален обсег.Децата, които попадат в тази възрастова група, се разпределят по възраст и двигателни умения.В този интервал тенисът се построява в механически и тактически аспект.

Групи над 18 год.

 Запознайте се с новото ни особено предложение - наличен тенис за всички искащи. От този сезон, предлага групи за начинаещи, които желаят да се научат да играят тенис. Удоволствието да се научиш да играеш тенис не е по опциите на всеки, тъкмо поради това, ние Ви предлагаме съвършените условия. Тенис уроци за по-малко от 13 лева на час. Тренировките ще се организират в групи по 4 индивида (не повече). Тази група е взаимствана от програмата на интернационалната федерация по тенис „ Тенис Експрес “. Тя има за цел да Ви научи в най-кратък интервал от време да разигравате и да можете да играете на точки със своите другари.

 През зимния сезон тренировките се организират в ПГТЕ " Хенри Форд ", а през летния на тенис кортове " Септември " (до стадион " Септември " ).

Телефон за контакти 0886 629 482, 0898 757 270 - Деси Денова

[email protected]

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР